Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek
АктивностиЗимске креативне радионице 2018

Зимске креативне радионице

2018

20.11.2017.    5844 Views  

Драги средњошколци,

У складу с вашим питањима која нам стижу последњих недеља, са задовољством вас обавештавамо о Зимским креативним радионицама 2018. на МЕФ-у! И ове године припремили смо вам сјајне радионице у више области – од страних језика до ИТ-а.

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице

Познато вам је већ да их организујемо током распуста, ове године период одржавања манифестације је од 1. до 10. фебруара 2018. године.

Очекујемо вас да се дружимо, учимо, будемо креативни, стекнемо нова знања, и да у одличној атмосфери као и увек на МЕФ-у стекнете вештине којима ћете се издвојити међу својом генерацијом.

ПРЕДСТАВЉАМО ВАМ ОВОГОДИШЊЕ РАДИОНИЦЕ


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Пословне вештине

Пословне вештине

Научићемо како се пише добар CV, мотивационо писмо, како изгледа интервју за посао и шта послодавци вреднују као добре одговоре. Посебно занимљиво: упознаћете своје професионалне таленте.

Сазнај више и пријави се

453 Views

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Пројекти за почетнике

Пројекти за почетнике

Упознаћемо се с појмом пројекта, научити шта је то пројектовање и какав је начин израде пројекта. Креираћемо циљеве пројекта, планирати активности и управљати ризиком пројекта.

Сазнај више и пријави се

376 Views

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Wordpress

Wordpress

Креираћемо платформу за уређивање сајтова, покренути и уредити сајт, а затим ће свако самостално показати научено.

Сазнај више и пријави се

324 Views

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Freelancer

Freelancer

Уз пример једног од предавача, уз то и business coach-a, сазнаћемо како зарађивати на друштвеним мрежама, а затим ћемо, кад сазнамо тајне успешног дигиталног пословања, учествовати у такмичењу иницијалног разговора са инвеститором или послодавцем – speech deck.

Сазнај више и пријави се

385 Views

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Радионица јавног наступа

Радионица јавног наступа

Учићемо о вербалној и невербалној комуникацији, савладавати реторске вештине, увежбавати наступ пред публиком, али и пред камером.

Сазнај више и пријави се

357 Views

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Интернет маркетинг

Интернет маркетинг

Copywriting, креирање кампање према циљној групи, PR текстови само су неке од тема којима ћемо се бавити током ове радионице. Научићемо и имејл маркетинг као и тајне приликом претраживања појма.

Сазнај више и пријави се

342 Views

Курс немачког језика

А1.1 ниво

Научићете да се представите, моћи ћете да се снађете у продавници, кафићу, ресторану. Упознаћете се са променом глагола, речима из свакодневног живота. Развићете технике слушања, читања, писања и говора у складу са нивоом А1.1. Европског референтног оквира за стране језике.

Сазнај више и пријави се

446 Views

Курс италијанског језика

А1.1 ниво

Научићете како да се снађете у непосредном окружењу, како да се поставити у основним комуникативним ситуацијама, развићете технике слушања, читања, писања и говора у складу са нивоом А1.1. Европског референтног оквира за стране језике.

Сазнај више и пријави се

451 Views

 

Наравно, знамо да сте амбициозни, зато смо вам омогућили да се пријавите за учествовање у свакој радионици која вам је занимљива.

Као и претходне године, спремили смо вам вредне награде, а о атмосфери на Зимским креативним радионицама 2017. године, подсетимо се овде.

Видимо се на МЕФ-у!