Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

MEF - Fakultet za 21. vek

2017

УПИС

Мастер студијеМастер академске студије

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Константно усавршавање је сигуран пут за успешну каријеру.


Јеврејска 24,
11000 Београд, Србија
Радно време: радним данима 9-17 h
Официјални контакт за упис
+381 69 770 635
+381 11 264 3390
Официјални упис - upis@mef.edu.rs
Информације - studentska.sluzba@mef.edu.rs

Остварите највећи попуст и повлашћене цене школарина контактирајући официјалну службу за упис.


МЕФ Факултет, кроз два акредитована студијска програма Мастер академских студија, нуди могућност едукативног напредовања и професионалног усавршавања.

Мастер студије на МЕФ Факултету су конципиране кроз акредитоване студијске програме:

Планско-процесни менаџмент - 1. година

 • Број ЕСПБ након завршене 1 године: 240
 • Трајање: 1 година
 • Звање: Дипломирани Менаџер

Планско-процесни менаџмент - 2. година

 • Број ЕСПБ након завршене 2 године: 300
 • Трајање: 1 година
 • Звање: Мастер Менаџер

Примењена економија и финансије - 1. година

 • Број ЕСПБ након завршене 1 године: 240
 • Трајање: 1 година
 • Звање: Дипломирани Економиста

Примењена економија и финансије - 2. година

 • Број ЕСПБ након завршене 2 године: 300
 • Трајање: 1 година
 • Звање: Мастер Економиста

Основни услов за конкурисање за упис на Мастер акаемске студије јесте освојених 180 ЕСПБ односно завршетак основних студија.

Оба смера Мастер студијског програма садрже могућност студирања у трајању једне или две године. Након завршене прве године добијено звање је Дипломирани Менаџер / Дипломирани Економиста. Након завршене друге године добијено звање је Мастер Менаџер/Мастер Еконимиста.

На другој години Mастер академских студија у области Планско процесни менаџмент, студент се опредељује за одређен модул:

 1. Примењени менаџмент
 2. Менаџмент у спорту, здравству и туризмy.

На другој години мастер академских студија у области Примењене економија и финансије, студент се опредељује за одређени модул:

 1. Банкарство и осигурање
 2. Рачуноводство и ревизија

МЕФ факултет је темељно посвећен академском усавршавању и подстицају научноистраживачког рада, као сигурне основе за развој пословне личности. Високо квалификовани професори са богатим практичним искуством као и константним сопственим усавршавањем у стручној области гарантују студентима квалитетан едукативан развој.

Студије на МЕФ Факултету су конципиране у складу са друштвено – економским развојем Србије. Такав концепт подразумева симулацију пословних функција на пољу менаџмента, економије и финансија, где студенти имају могућноост да савладају процесе који се одвијају у реалном окружењу. Мастер академске студије су својеврсна образовна надградња, која подразумева интелектуално усавршавање, размену знања и вештина и стварање нових идеја а све са циљем развоја успешне каријере будућих пословних лидера.Битна одлика модерног концепта студирања јесте могућност слушања снимљених предавања. Студент има приступ свом студентском налогу и комплетним предавањима у било ком тренутку са мобилних уређаја - рачунара, таблета, мобилних телефона. Лекције су доступне студентима када им то највише одговара. У оквиру мастер студија, постоји могућност организовања поподневних предавања за све запослене студенте.

МЕФ је савремена институција знања са модерном концепцијом образовног система која формира иновативне предузетничке лидере. Професионализам у послу се креира на основу квалитетног образовања на Факултету за 21. век.