Новости 1 Студентски профил Moodle
МЕФ
12. Децембар 2017 / 00:21    4707 Views  

МАТУРАНТИ НА РАСКРСНИЦИ СВОЈИХ КАРИЈЕРА

Четврта година средње школе представља раскрсницу каријерних путева. Пред матурантима је веома важна одлука – ком факултету указати поверење и ком каријерном путу се приклонити?

Сигурно свакодневно разговарате у школи о избору факултета али можда и своје одлуке често мењате. Кључан разлог несигурности јесте недефинисаност сопствених квалитета. Како бисте проценили област у којој бисте уживали радећи, коју бисте са лакоћом савладали и у којој бисте свакодневно напредовали у каријери неопходно је да се упознате са више различитих области. Након тога, процена ће вам бити далеко лакша и сигурно ћете повећати своје шансе у проналажењу правог студијског програма за себе.

Ваша генерација ће узети велико учешће у дигиталном свету и напретку истог, нарочито када је реч о маркетингу. Данас, када се маркетинг више не дели на online и offline, када се више од 80% укупног буџета усмерава на интернет маркетинг и када се маркетинг сматра инвестицијом а не трошком право је време да постанете део ове бранше и лидер своје генерације у овој области.

Због великог потенцијала области интернет маркетинга, МЕФ факултет организује радионицу за средњошколце „Интернет маркетинг“, која ће се одржати током зимског распуста, почетком фебруара 2018. године.

Zimske kreativne radionice - MEF fakultet

Ово је област која од вас тражи креативност, опсесију, дисциплину и посвећеност, а пружа вам непрекидну динамичност. МЕФ сарадник у настави на предмету интернет маркетинг, оснивач и власник интернет маркетинг агенције, Милош Мастиловић, преокренуће ваш поглед на пословни свет.

Његово дугогодишње предузетничко искуство у области интернет маркетинга, утицај на развој многих компанија и њихово позиционирање као лидера на тржишту, обећава узбудљива три дана. Осим теорије, Милош ће вас „водити“ кроз практичне примере кампања на којима ради за интернационалну компанију Интерспорт, Оffice Ме - будућег лидера у Србији у обасти coworking-a, концепт BUZZ, МЕФ факултет, Investing In Idea – прву crowdfunding платформу у Србији. Заједно ћете проћи и кроз практичне примере кампања бројних угоститељских објеката, произвођача врата, wellness компонената, па и хидрауличних дизалица.

То је динамичност посла која гарантује континуирани ентузијазам!

Милош Мастиловић

Повезане странице