Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиЛига знањаМЕФ ЛИГА ЗНАЊА 2017/2018.

Драги средњошколци,

Као што сте навикли сваке школске године, тако ћемо се и ове године сјајно дружити и учити на МЕФ радионицама! Но, ове године спремили смо вам нешто ново, још занимљивије – МЕФ ЛИГУ ЗНАЊА!

Шта је МЕФ Лига знања?

Циклус такмичења од 5 кругова у различитим областима како бисте сви имали једнаке шансе да се искажете у ономе у чему сте најбољи, без обзира на то да ли идете у стручну школу или у гимназију. Добијате прилику да се опробате у маркетиншким предлозима, реторичким вежбама, друштвеним играма, предузетништву да бисте све научено исказали у финалном кругу – БИЗНИС ПЛАН!

Како заправо изгледа такмичење?

Тимови имају од 3 до 5 чланова. Такмичење се одвија тако што се током свих пет кругова збрајају бодови.

I круг – СТУДИЈА СЛУЧАЈА

II круг – ДЕБАТА

III круг – ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ

IV круг - ПРЕДУЗЕТНИШТВО

V круг – БИЗНИС-ПЛАН

Сви учесници МЕФ Лиге знања добијају сертификат.

Како се пријавити за учествовање?

Тим се пријављује на општини на којој се налази школа у коју иде.

Такође, можете се пријавити и на радионице које ће бити организоване у СКЦ-у.

Тимове који буду имали највише сакупљених бодова очекују ВРЕДНЕ НАГРАДЕ:

  1. место – стипендија за све чланове тима – БЕСПЛАТНА 1. година студија и 25% попуста за наредне године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
  2. место – умањење школарине за све чланове тима у износу од 500 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
  3. место - умањење школарине за све чланове тима у износу од 300 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.

И ЈОШ МНОГО ТОГА!

Ми на МЕФ-у с нестрпљењем очекујемо почетак Лиге знања да заједно с вама, драги средњошколци, будемо креативни и да у свему томе уживамо у сјајној атмосфери као и увек!


MEF Liga znanja
MEF Fakultet - liga znanja 1 MEF Fakultet - liga znanja 2 MEF Fakultet - liga znanja 3 MEF Fakultet - liga znanja 4 MEF Fakultet - liga znanja 5 MEF Fakultet - liga znanja 6 MEF Fakultet - liga znanja 7 MEF Fakultet - liga znanja 8 MEF Fakultet - liga znanja 9 MEF Fakultet - liga znanja 11 MEF Fakultet - liga znanja 12 MEF Fakultet - liga znanja 13 MEF Fakultet - liga znanja 14