Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek

2018

УПИС

АктивностиЗимске креативне радионице

Интернет маркетинг


21. 11. 2017. 15:05    1027 Views  

Јеврејска 24,
11000 Београд, Србија
Радно време: радним данима 9-17 h
Информације и пријава - kreativnaradionica@mef.edu.rs

Ухватите корак са временом и постаните део дигиталног света. Ово је област која од вас тражи само опсесију и посвећеност.

МЕФ Факултет - Internet marketing

Дан 1 - Како изабрати каријерни пут?

Научићете који сегменти морају да се поштују да бисте били успешни у свом послу, осетићете лакоћу креирања успеха и увидећете екстремну важност дисциплине.

Copywriting као кључан фактор успешног интернет маркетинг наступа. Научићете креирање концепта писања према дефинисаној циљној групи кроз друштвене мреже, PR текстове и друге канале маркетинга.

Едукација о могућностима које нуде друштвене мреже Facebook и Instagram. Практични примери свих могућности кроз три корака:

Дан 2 – E-mail маркетинг

Онлајн закуп медијског простора постаће сигурно предмет вашег интересовања. Динамичност и константне промене чине овај канал маркетинга посебним, занимљивим али веома обимним.

Google Adwords network search (закуп кључних речи на Google прeтраживачу) представиће вам сву своју савршеност кроз ефектне примере.

Дан 3 – Подсетићемо се тема претходних дана, a затим ћемо формирати тимове који ће све научено током радионицена моћи да примене у пројекту који ће добити као задатак.