Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek

2018

УПИС

АктивностиЗимске креативне радионице

Радионица јавног наступа


21. 11. 2017. 15:05    851 Views  

Јеврејска 24,
11000 Београд, Србија
Радно време: радним данима 9-17 h
Информације и пријава - kreativnaradionica@mef.edu.rs

Познато је да већина нас има трему пред било који облик јавног наступа. Непријатно је када она добије такав облик да нас омета приликом наступа и спутава да искажемо све што смо наумили. Постоје разни видови савладавања треме, а свакако је незаобилазан начин вежбање јавног наступа и практичан рад.

МЕФ Факултет - Radionice javnog nastupa

Дан 1 – Научићемо основе јавног наступа, вербалну и невербалну комуникацију у односу на садржај презентовања и публику којој се обраћамо. Најпре ћемо разговарати како треба да изгледа добар јавни наступ и како се онај који излаже припрема, а затим ће свако од учесника имати прилику да се опроба у томе пред осталима.

Дан 2 – Након припреме у виду текста и излагања, учесници ће се опробати у другачијем виду јавног наступа – пред камером! Снимајући дан обично је један од најзанимљивијих свим учесницима радионица јавног наступа на МЕФ-у, тако да смо уверени да ће и током ове радионице бити тако.

Такмичарски део ове радионице биће везан за наступ на интернету. Сваки учесник радионице добиће монтиран снимак свог наступа и моћи ће да га дели на друштвеним мрежама и путем #hashtag - ова сакупља бодове. Најуспешнији добијају вредне награде.