Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek

2018

УПИС

АктивностиЗимске креативне радионице

Концепт радионице Пословне вештине

За све вас који желите добар посао


21. 11. 2017. 15:05    1246 Views  

Јеврејска 24,
11000 Београд, Србија
Радно време: радним данима 9-17 h
Информације и пријава - kreativnaradionica@mef.edu.rs

Учесници ће имати прилику да пролазе кроз сваку фазу у процесу селекције за посао/праксу и на тај начин да се припреме за потенцијални разговор за посао.

МЕФ Факултет - Poslovne vestine

Дан 1 – Како написати добар CV? Одлике организационог понашања.

Научићемо шта све треба да садржи једна добра биографија која ће вам касније помоћи да пронађете посао и загарантовати вам пролаз у други круг селекције. Бићете упознати са свим детаљима које послодавце привлаче и који треба да буду наведени у биографији. Пошто је конкуренција на тржишту рада велика, добар CV није довољан за пролаз у други круг па послодавци често траже мотивационо писмо – шта је то по чему се кандидат разликује од осталих, зашто се пријавио баш за тај посао и на који начин може да дȃ допринос својим радом.

Дан 2 – Симулација интервјуа на српском и на енглеском – захваљујући нашој помоћи сада сте већ ушли у други круг и треба да оставите добар утисак на HR тим (менаџере људских ресурса). Проћи ћемо кроз питања која се најчешће јављају на разговорима – који факултет сте завршили, које практично искуство сте стекли, ваш хоби, предности и мане, као и тестове који су често део другог или трећег круга селекције – психолошки, тест опште културе и други.

Дан 3 – Након подсећања на теме претходних дана, учесници ће имати могућност да креирају сопствени CV. Учесници тако имају на крају радионице CV који могу слати свим фирмама које су отвориле интересантну позицију.

Запамтите, добар CV вам не гарантује посао али вам гарантује сигуран пролаз у други круг селекције кандидата!!!