Новости Студентски профил Moodle
МЕФ
14. Јануар 2018 / 12:37    4174 Views  

Freelancing

Ко је freelancer?

Freelancer је особа која не трпи стандардно радно време, воли рад од куће и бира пројекте. Једном речју, самозапослени. Типови посла које freelancer може обављати варирају. Скоро сваку услугу која је потребна у савременом пословању може обављати freelancer.

Конкуренција је велика, али је број послова које можеш радити неупоредиво већи. Свако има неку вештину, ми ћемо ти помоћи да откријеш која је твоја и да је усавршиш до највиших размера, самим тим врата freelancinga биће ти широм отворена. Направи прве кораке с нама ка својој успешној каријери. Зашто пасивно да посматраш будућност, узми је у своје руке! Дођи на МЕФ FREELANCING ЗИМСКУ РАДИОНИЦУ и научи како.

MEF Fakultet - Freelancer

Шта ти можеш да радиш као freelancer?

Ми смо ту да ти помогнемо да пронађеш своје таленте: волиш фудбал, пратиш Лигу шампиона; знаш неки страни језик; добро познајеш друштвене мреже; желиш да поделиш своје знање са другима? ИСКОРИСТИ ТО И ЗАРАДИ. Хммм...заголицали смо твоју машту? Могућности има много, свугде су око тебе, а ми смо ту да те научимо да их препознаш и да њима управљаш.

Како ће неко изабрати баш тебе?

Кључ је у томе да научиш да промовишеш себе тако да као послодавац пожелиш да запослиш управо самог себе. Да ли знаш да млади људи проводе између шест и осам сати дневно на друштвеним мрежама? Готово трећину свог дана... Зашто да онда не научиш и како да то време квалитетно утрошиш, промовишући себе и своје вештине, па чак и да зарадиш. Управо на тај начин своју freelancing каријеру започео је наш гостујући предавач, који је данас један од најуспешнијих freelancer-a у Србији. Имаћеш могућност да савладаш све потребне вештине за ову делатност и да питаш све што желиш о овом савременом начину пословања – учи од најуспешнијих да би стигао до свог успеха!

Жељко Ондрик, дипл. екон. и Немања Стојковић, дипл. менаџ.

Повезане странице