Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Нова сарадња и погодности за чланове колектива МЕФ факултета

MERRYLAND школа енглеског језика


04. Фебруар 2019 / 17:29    379 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а перманентно шири своју партнерску сарадњу ради омогућавања студентима и запосленима професионално усавршавање по најбољим условима. Нова сарадња остварена је са школом енглеског језика MERRYLAND.

nbs

Школа енглеског језика MERRYLAND својим полазницима пружа прилику за припремне курсеве за полагање FCE, CAE ,CPE, IELTS и TOEFL испита, односно, да стекну међународно признат сертификат, који је вреднован и у конкурисању за стипендије у већини универзитета с енглеског говорног подручја али и за праксе и запослење у светским компанијама. У прилог томе говори и чињеница да је MERRYLAND златни партнер у оквиру Addvantage programa British Council-a, а признање је добијено 2015, 2016, 2017. и 2018. године.

У складу с пратнерском сарадњом, школа страних језика MERRYLAND свим члановима колектива МЕФ факултета – и студентима и запосленима – припремила је бројне погодности и попусте на свој програм. Уколико желите да искористите промотивне цене курсева, приликом контактирања са школом страних језика MERRYLAND, представите свој статус на МЕФ факултету.