Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Стручна пракса у ИТ: Simple Task d.o.o.


10. Јануар 2019 / 12:26    395 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а обавештава студенте основних и мастер академских студија Примењених информационих технологија о расписаном конкурсу за стручну праксу у Simple Task d.o.o. Пракса се обавља на српском и енглеском језику.

Simple task praksa

Студенти ће током реализације стручне праксе имати прилику да прођу све фазе у развоју софтверских решења, почевши од спецификација и планирања пројекта, преко развоја решења па све до одржавања. Током рада на пројектима имаће прилику да се упознају са: Jav-ом, .NET-ом, PHP-ом, Python-ом и другим објектно оријентисаним програмским језицима.

Студентима ће бити додељени искусни ментори који ће да прате и усмеравају њихов рад и напредак током праксе, и који ће им бити на располагању за сва питања и недоумице.


Правила:

  • Пре него што крену са стручном праксом, студенти треба да прођу квалификациони тест.
  • Очекује се да студенти имају претходно стечено знање из објектно оријентисаног програмирања и да довољно добро познају рад са базама података.
  • Пракса траје од 1 до 3 месеца, и подразумева минимум 20h рада на седмичном нивоу.
  • Имамо флексибилно радно време - почетак је од 8h - 10h.

Након успешно завршене стручне праксе, студенти који буду показали напредак, интересовање и мотивацију за наставак даљег рада, добиће прилику и да постану део нашег тима.


О компанији Simple Task

Simple Task LLC је компанија која се бави развојем софтверских решења и пружањем ИТ услуга. Седиште се налази у Њујорку, а главни центар за развој смештен је у Новом Саду.

Сарађује са клијентима из разних области широм света, почевши од малих локалних предузећа и startup-а, па све до великих корпоративних клијената.


Технологије

Java, .NET, PHP, Python, JavaScript, AngularJS, ReactJS, Android, iOS


Контакт информације

www.simple-task.com

Simple Task - Facebook

Simple Task - Twitter

Simple Task - Linkedin

Рок за пријаву је 19. јануар 2018. године.